Tävlingsrapport

I helgen har det varit deltävling i Hallands ungdomscup i Oskarström och Ultralång-SM i Göteborg.
På Ultralång- SM gjorde Marie en ritkigt stark insats och kämpade sig runt 15 km tuff, svår och kuperad orientering. Placeringen blev 21:a så ett stort grattis till en bra presentation. Nere i ett soligt Oskarström var våra ungdomar på hugget och var i topp i flera klasser i den fina lövskogsterrängen. I H12 blev det dubbelseger genom Adrian och Jesper. Även i H14 hade vi två killar på pallen efter att Magnus varit tvåa och Filip trea. Vi tog även segrarna i både U1 och U2 genom Wilhelm Frank och Tobias Johansson liksom i H16 Kort genom Lukas Enarsson. Dessutom visade Daniel återigen klassen genom att vinna den tuffa H16 klassen. Bra resultat gjorde även Victor som var trea i H10, Alice som var fyra i D14 och Johanna som var femma i D12. Även några av våra vuxna medlemmar gjorde starka insatser där t.ex. Gösta tog hem segern i H70, Marie-Louise var tvåa i D70 och Magnus J var trea i seniorklassen och Ulrika var trea i D50. Glöm inte anmäla er till dubbeltävlingarna utanför Kungsbacka som Rigor arrangerar om två veckor. /Magnus

Av: Magnus Hansson