Flitigt tävlande i påsk.

Hela 100 starter har gjorts av Löftingar under de två påsktävlingarna i Sibbarp utanför Tvååker. Hela tältet var fullt av glada och snabba ungdomar.
På långfredagen arrangerade Friskus medeldistans. Överlag var det lätta banor i den snabblöpta och fina bokskogen. Löftan var idag klart största klubb med hela 58 startande varav 20 ungdomar. På påskafton ordnade Nackhe långdistans med samma TC, men i något mer kuperade backar. Den här dagen bjöds vi på riktigt propagandaväder för orientering och alla såg nöjda och glada ut i solen. Båda dagarna blev det riktigt fina insatser i många klasser av Löftingarna. För att inte riskera att missa några så hänvisar jag till Eventor för fullständiga resultat och nöjer mig med att konstatera vilka segrare vi hade dessa båda dagarna: Fredag: Jesper Johansson H12, Adrian Vartia H14, Anita Antonsson D55, Nathalie Henningsson D16K och Patrik Corneliusson Öppen 5 Lördag: Jesper Johansson H12, Gösta Lindqvist H70, Linda Corneliusson Öppen 3, Patrik Corneliusson Öppen 5 Bra kämpat alla. Nu är det eget arrangemang som väntar på måndag.

Av: Magnus Hansson