Påminnelse Träningsdag Skatås söndag 23/11

24 stycken är anmälda. Kul. Vi ses vid Räddningstjänstens klubbstuga vid Skatås (stuga nr 20) kl. 10:00.
Syftet med att välja Skatås som träningsområde är att ungdomarna ska få springa i ett område med betydligt fler stigar än vad det oftast är på Halländska kartor vilket kan ge upphov till fler vägvalsmöjligheter och att fler beslut måste tas även på kortare lättare banor. Söndag 23/11 samlas vi vid en bokad klubbstuga kl. 10:00 vid Skatås motionscentral. Det blir dubbla träningar där vi ska försöka att följa upp så många som möjligt av ungdomarna genom skuggning. Mellan passen bjuder klubben på lunch och vi går igenom förmiddagens pass och pratar ol-teknik och blickar fram mot säsongen 2015. Räkna med att vi är duschade och klara för hemfärd ca kl. 15:00. (Självklart kan man vara med på endast ena passet om det passar bättre) Alla är välkomna oavsett ålder och kunskapsnivå. Banor från vit till svart nivå finns. Anmälan via klubbaktiviteter på eventor senast torsdag 20/11. Frågor besvaras av Magnus J eller Magnus H. /Välkomna

Av: Magnus Hansson