Poängtabell 2014 – Slutställning

Årets tävlingar är avklarade, och vinnarna i poängtabellen är korade!
Under året har totalt 46 vuxna och 24 ungdomar sprungit minst en nationell tävling i huvudklass. Imponerande! I ungdomsklassen upp till och med 16 år är det fyra löpare som har utmärkt sig. Victor Hansson har samlat ihop 1426 av 1500 möjliga poäng, vilket räckte till en fjärde plats. På andra respektive tredje plats hittar vi Tobias Johansson (1477p) och Adrian Vartia (1458p). Då förstår man att det är jämnt och tufft i toppen. Trots det så har poängtabellen en solklar vinnare i Jesper Johansson. Jesper har under säsongen vunnit 22 (!) nationella tävlingar och har nått upp till maxpoängen 1500. Bland de vuxna har det under året varit en hård kamp mellan framför allt Gösta Lindqvist, Magnus Hansson och Magnus Johansson. Men även här slutade det med en Johansson som vinnare. Magnus J slutade på 1402p, Magnus H hade 1363p och Gösta 1352p. Prisutdelning till toppnamnen i Poängtabellen kommer att ske i samband med Skinkcupen. Hela Poängtabellen finns som länk i vänstermenyn.

Av: Lars Hanning