Börja orientera

Är du intresserad av att prova orientering?

OK Löftan erbjuder alla att kunna vara med på klubbens aktiviteter.

Varje år startar en nybörjarkurs för vuxna, ungdomar och barn. Man bör vara minst 8 år för att kunna förstå de instruktioner som ledarna ger. Är man sugen att prova orientering är det bara att komma på en träning och kontakta en av ledarna på träningen. Håll utkik här på hemsidan eller på anslagstavlor i skolor, affärer för exakt datum. Skulle du missa startdatum gör det ingenting. Du kan komma till våra träningar när som helst på säsongen.

Orienteringsträningar är för både nya och erfarna orienterare från klubbstugan i Lillesjön på torsdagar kl. 18.00. Där finns alltid ledare som hjälper till med träningar.

Under året finns många möjligheter att testa orientering i tävlingsform. Tävlingar arrangeras av olika klubbar i halland. Det finns alltid banor som man kan anmäla sig på plats. Det erbjuds banor i olika längder och svårigheter. Man behöver inte vara ansluten till någon klubb för att prova på att tävla.

Till sommaren kommer stora orienteringstävlingar till distriktet. På Hallands 3-dagarstävlingen kan man också springa öppna motionsbanor.

Har du funderingar maila någon av klubbens ledare.

Välkommen att prova på orientering med OK Löftan!