Webbshop hos Trimtex och secondhandkläder

Nu är webbshoppen hos Trimtex öppen för vårens beställning av klubbkläder. 

Webbshoppen stänger den 23.04.2023 med förväntad leverans i vecka 23. Klicka på länken för att komma till webbshoppen: 

https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0002321

Glöm inte heller bort att vi kör secondhand-försäljning på torsdag 13/4 samt 20/4. Har ni urväxta kläder och skor som ni vill bli av med finns två alternativ:
1. Skänk dem till klubben som i sin tur säljer dem vidare. Vill man göra det lämnar man dem till Carina innan träningsstart på torsdag 13/4.
2. Sälj själv. Märk då själv upp och ta med till stugan på torsdag.

Info från Trimtex angående inloggning:

Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i webbshoppen och beställer, klicka på länken här. 

Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativ.
”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in” Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: OKLöftan23

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här. 

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort. Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem. Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss på [email protected] eller på telefon 026-24 98 90.

Se video om hur webbshoppen fungerar.

https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0