Nu är det dax att anmäla 2007

Aktuellt att anmäla till O-ringen, stafetter och de tidiga vårtävlingarna. Inför säsongen 2007 har jag tagit på mig anmälningsansvaret i OK Löftan.
~ Det börjar bli aktuellt att anmäla sig till de tävlingar som ahr anmälningsstopp inom kort. ~ Våra stafettansvariga önskar att ni snarast loggar in under kavleanmälan och skriver in hur just du vill ha det på alla årets stafetter. Gå in även om du inte kan eller är osäker. När du markerat ditt namn gå in under övrigt och skriv in Kan ej, osäker eller något annat önskemål. ~ Nästa anmälningstopp till O-ringen (5-dagars) är den 1 mars. Du ansvarar själv för att anmälan och betalning är gjord i god tid före detta datum. Gå in under tävlingsprogram på vår hemsida, klicka på länken för O-ringen 2007 och välj där anmälan. Följ här instruktionerna steg för steg. Klubben står för startavgiften för våra ungdomar och juniorer. Spara kvitto och vidarbefodra det till Ing-Mari Larsson så fixar hon att du får ersättning för dina utlägg. O.B.S. efter den 1 mars får alla ungdomar och juniorer själva stå för den kostnadsökning som blir me högre anmälningsavgift inför kommande anmälningsstopp. För de som inte bokat husvagnsplats, finns det möjlighet att göra det t.o.m. 3:e anmälningstoppet den 1 juni för att få övriga klubbmedlemmar som grannar. ~ Anmälan till Spring-Cup går ut den 20 februari, intesserad ring Bosse snarast. ~ Jag är bortrest (Portugal) den 14-26 februari.

Av: Bo Månsson