Att anmäla till U-serie och stafetter

Aktuellt att anmäla till årets U-serie och sommarens stafetter. Intresseanmälan till ungdomserie och stafetter görs via Löftans Intranät. Under Läs mer finner du instruktioner hu du anmäler dig.
Börja med att logga in på vårt Intranät. Intranätet finner du på startsidans högra sida , strax ovanför våra sponsorer. Klicka på Intranät för att komma till inloggningsidan. På inloggningssidan fyller du i användranamnet: medlem och som lösenord använder du samma som på KlubbenOnLine. Inne på Intranätsidan väljer du anmälan i övre menyn, strax under OK Löftan. Nu har du kommit till sidan för Intesseanmälan och kan välja till vänster mellan u-serie och stafetter. Klicka på u-serie eller stafetter för att komma vidare, väl inne på respektive sida väljer du dina aktuella tävlingar och gör din anmälan alternativt skriv in om du inte kan. Nu kan du anmäla till alla aktuella tävlingar och även växla mellan stafetter och u-serie, innan du loggar ut. Utloggning görs genom att klicka orden Logga ut, uppe till höger. Välkommen med att lägga in din anmälan alternativt att skriva in om du inte kan. Obs. Det är av stor vikt att så tidigt som möjligt lägga in dina anmälningar/avanmälingar. Du sparar mycket tid för våra laguttagare respektive våra ungdomsansvariga[[color=][/color]

Av: Bo Månsson