Stafett-DM 2007 sön 2 september

Stafett DM arrangeras i år av OK Landehof både för Göteborg och Halland. Anmälan skall vara inne onsdag 22 augusti till arrangören.
Seniorerna HD21 – HD 200 plockar själva ihop lag och meddelar Bosse senast tisdag 21 på kvällen,vem ni tänker springa med. H20 har ett tänkbart lag med Johan A, Christian N, Anton S. (reserv Erik A) Meddela Johan om ni kan vara med. D20 har ett tänkbart lag med Helena I, Charlotte A, Maria J (Anna M kan ej) Meddela Ulrika J om ni kan vara med. H16 har ett tänkbart lag med Tomas A, Simon S, Filip E, Olliver S. D16 har ett tänkbart lag med Elin M, Linda J, Lovisa Å D14 har ett tänkbart lag med Josefin E, Zini D, Julia S. (Får vi inte ihop lag här kan de intesserade springa med D16 eller H14. H14 ser svårt ut, antingen kan Mattias K och Eddy springa med D14 tjererna eller med H16 HD14-16 meddelar bosse intresse. Owe andersson håller på att göra lag till H12, D12 och HD10. Intesserade anmäler till Owe.

Av: Bo Månsson