Elin till final på SM i medeldistans!

Fyra löftingar kom till start på dagens kvalbanor i Simlångsdalen. Alla gjorde stabila lopp och Elin tog en finalplats.
Christian var riktigt nära final då han kom tolva i sitt heat. Knappa minuten från finalen. Enligt Winsplits var det missar på fyran och femman som kostade finalplatsen, men han närmade sig hela tiden och hade banan varit någon kilometer längre kanske han hade klarat en finalplats. Christian har ju ytterligare ett år på sig i H18 klassen. Även Johan sprang stabilt, men missade finalen med dryga tre minuter. Anna hade enligt Winsplits några missar i D20 och var inte riktigt nära en finalplats idag. Elin däremot lyckades som sagt knipa en finalplats efter ett starkt lopp där hon höll jämna steg med en av huvudfavoriterna, Anna Forsberg. En tredjeplats i sitt kvalheat och en spännande fortsättning i morgondagens final i D18 för femtonåringen.

Av: Magnus Hansson