Träningsprogram för Göteborgsträningarna.

Följande upplägg väntar varannan onsdag i Göteborgsområdet närmaste månaderna. Även ni som bor nere i Löftans hemtrakter är såklart välkomna att vara med. Samling 18.00 om inget annat anges.
3/10 OL-intervaller Änggårdsbergen. Samling vid Solvina (Stefans jobb). Ansvarig Stefan R OBS Samling 17,30 så vi hinner innan mörkret. 17/10 Testbana Skatås. Samling motionscentralen. 31/10 Spänstträning Sisjöns vattentorn. Ansvarig Torkel 14/11 Långpass på stig med pannlampa. Herkulesgården. 28/11 Långpass på stig med pannlampa. Änggårsbergen. Samling vid Solvina. 12/12 Testbana Skatås. Samling vid motionscentralen. 9/1 Nattol- intervaller. Safjället. Samling Kroksätts idrottsplats. Ansvarig Marie. 23/1 Spänstträning vid Sisjöns vattentorn. Ansvarig Joakim 6/2 Långpass med lampa Änggårdsbergen. Samling Solvina. 20/2 Nattol- Labacka. Ansvarig Magnus H (samlingsplats meddelas senare) 5/3 Testbana Skatås. Samling vid motionscentralen. 19/3 OL-intervaller Bunketorp. Ansvarig Torkel

Av: Magnus Hansson