Rapport från tiomilaträningen!

Det var stor uppslutning på onsdagens tiomilasamling och Johan visade klass och tog en klar seger på träningen!
Hela 12 stycken löpare gav sig ut i skogen. Då saknade vi ändå skadade Torkel och långt från Löftanland boende, Christian, Elias, Björn och Jompa samt en Stefan M som var med på funktionärsmötet. Som ni förstår kommer det att bli tuffare konkurens än någonsin om platserna till tiomilalaget och Magnus J och Harry får en svår uppgift med laguttagningen. Hjälp dem därför till en rättvis uttagning genom att springa så många tävlingar som möjligt i vår. Vi bestämde att Friskus långdistans lördagen den 5/4 skulle gälla lite extra samt att vi kör en träning liknande gårdagens onsdagen den 9/4. Träningen som bestod av kluriga bon blandat med långsträckor var komponerad av förra årets bästa banläggare i landet och Johan dominerade och gick loss och var dryga 3 minuter före Stefan som följdes av Joakim 2 min senare. På en glädjande fjärdeplats fick vi se ett sällsynt gästspel av Anton som visade att man måste få kondition även av att flänga Europa runt på musikspelningar. Resultat: Johan 52,55 Stefan 56,07 Joakim 58,15 Anton 58,30 MagnusH 68,03 Marie 74,40 Tomas 83,30 Owe 64 (hoppade över två sista) Lars Avkortad bana Hans Avkortad bana Fredrik Avkortad bana Magnus J Banläggare

Av: Magnus Hansson