Löftanframgångar på Natt-DM!

Löftan dominerade stort på herrsidan och tog 5 av 13 segrar på natt-dm i Oskarström. Magnus Johansson tog hem huvudklassen och visade att länets bästa nattorienterare är Löfting!
Övriga DM-segrare från Löftan var Daniel i H12 som tog hem segern med en hel sekund. Hans vann i H55, Christer i H60 och Owe i H40, Dessutom två medaljer till på herrsidan som gick till Christian som var trea i H18 och Magnus som var tvåa i H35. Dessutom vann Lars den längsta öppna banan. I H18 var även Johan nära medlaj och sluatde fyra trots strul med lampan. Löftans damer är uppenbarligen inte lika förtjusta i nattorientering och den enda som kom till start var Josefin som gjorde ett bra lopp i D21 och kom tvåa efter Linnea Johnsson från Nackhe. Tyvärr var det tunna klasser, men banorna var bra och terrängen förvänansvärt fin förutom på slutet då det gick genom bebyggelse. http://www.svenskidrott.se/n3Result/ResultList.aspx?EventId=17905&ShowAll=True

Av: Magnus Hansson