Stor uppslutning på Laxträffen!

Över trettio startande Löftingar deltog i helgen på Laxträffen i tuff och kuperad terräng utanför Heberg. Dessutom 5 knatteknatskämpar och lite åskådare och vi var strax över 40 personer på plats. Två segrar blev det för klubben.
De som tog dessa segrar var dels Elin Månsson i D18 som efter en vinter med skadeproblem förhoppningsvis nu fått ordning på foten. Snabbheten hade i alla fall inte försvunnit och det blev seger med betryggande marginal. Nästa helg väntar sm-final i bandy mot storasyster Anna. Klubbens andra seger togs av Hans Antonsson i H55 som verkar bli bättre ju äldre han blir. Med en förhållandevis bra kilometertid i den tuffa terrängen visar han ungdomar som Torkel och Jocke att det inte går att ligga hemma på sofflocket om man vill ha en plats i tiomilalaget. Även Daniel Andersson sprang bra i H12 och kom trea, bara minuten efter segraren och Magnus Johansson var femma i den tuffa H40-klassen. I H20 sprang Johan Antonsson bra och kom tvåa endast minuten från segern. Nu laddar vi för en ännu större klubbuppslutning på Drans tävling på långfredagen. Tyvärr finns det inga bilder från Falkenberg då jag som vanligt var glömsk och inte fick med kameran fastän att jag lagt fram den kvällen innan. Jag hoppas vi får med vår proffsfotograf på kommande tävlingar så det blir lite ordning på den punkten.

Av: Magnus Hansson