Klubbläger vid Herkulesgården.

Nästan 30 medlemmar kommer till klubblägret vid Herkulesgården till helgen. Läs mer här för utförligare information om lägret.
Maten blir klassisk ”lägermat” med köttfärsås och spaghetti till lunch och korv stroganoff med ris på kvällen. Om någon är allergisk eller är vegeterian får ni antingen höra av er till undertecknad innan lördag eller ta med eget alternativ. Glöm inte sovsäck och luftmadrass/liggunderlag. Lägret kommer att vara gratis för alla ungdomar och juniorer och vuxna betalar självkostnadspris för maten. Ca 100 kr. (lunch, fika, middag, kvällsmat, frukost) Tomas kommer att står för kvällstävlingen. Ta gärna med kubb eller andra spel om vi får lite tid över mellan aktiviterna. Nu laddar vi för en trevlig helg! Förslag på lägerprogram: 10.00 samling och inkvartering 10.30 Orienteringsteknik 12.00 Lunch 13.00 Samarbetsövningar utomhus med blandade åldrar och grupper. 14.30 Fika 15.30 OL –teknik ( småknattarna går till djuren vid slottet) 17.30 Middag 19.00 Tävlingar inomhus 20.00 kvällsfika Söndag: Klubbmästerskap kl. 10.00 Hör av er om ni har frågor: /Magnus [email protected] 0704-825735

Av: Magnus Hansson