Informationsmöte U-SM

Tisdag 1 september kl. 18.30 kallas alla funktionärer till informationsmöte på Ringhals
Det är av stor vikt att alla funktionärer kommer till vår information om USM. Samling kl. 18.30 på Ringhals den 1 september (lokal meddelas senare). Vi börjar med en ca. 1 timmes presentation om hur USM är upplagt och avslutar med en frågestund och fika. Målsättningen för kvällen är att alla funktionärer skall vara väl insatta i hur USM avgörs och kunna klara av att hjälpa våra gäster på bästa sätt. Anmälan görs till Bo Månsson senast torsdag 27 augusti kl. 20.00 till tävlingsledare Bo Månsson 0340-653725, 070-5392888, alt bo.mansson@okloftan.se Alla huvudfunktionärer har ansvar för att sina funktionärer får denna information och att de blir anmälda. Välkomna önskar tävlingsledningen genom Bosse och Bengt

Av: Bo Månsson