Tack alla funktionärer

Vilken underbar helg vi haft tillsammans. Det har varit underbart att vara tävlingsledare och hela tiden mötas av glada och positiva funktionärer.
Ett jättestort tack till alla funktionärer som ställt upp under helgen. Vilket fantastiskt arbete ni uträttat samtidigt som ni verkar att ha haft väldigt roligt. Det är säkert ganska många som precis som jag är ganska trött nu. Vi kan alla vara stolta över vårt arbete. Jag har sällan hört så mycket berömande ord som vi fick från våra gäster innan de åkte hem. Klubbmedlemmar, aktiva och f.d aktiva, vänner, grannar, idrottskompisar från Frillesås BK, orienteringsvänner från IF Rigor, Fjärås AIK, IK Dran, FK friskus-Varberg, IK Trenne och Halmstad OK har alla ställt upp och hjäpt till. Ett lyckat samarbete med OK Nackhe (markan) och Sunvära SK (kvällsfikan) gjorde det möjligt för oss att lyckas. Personalen i ”bamba” på Åsaskolan och Klappans personal som fixade fältmåltiderna vill jag inte glömma, deras service var mer än man kunde förvänta. Tack än en gång alla mina fina medarbetare. Många skulle jag vilja nämna, men listan skulle bli alltför lång. Bo Månsson Vill även rikta ett stort tack till speaker, tävlingskontrollanter, arrangemangscoacher, personal från SOFT, styrelseledamöter från SOFT och kommande arrangörer som stöttat oss under helgen och hjälpt oss till ett bra arrangemang

Av: Bo Månsson