Klubbläger och KM!

Boka redan nu upp pingsthelgen den 22-23 maj. Då blir det klubbläger och KM vid Rigortorpet utanför Kungsbacka.
Lägret inleds för ungdomarna på lördagen med Rigors etapp av ungdomscupen. För övriga finns chansen till uppföljning av ungdomarna och att avsluta med att ev. springa H16-banan efteråt. Därefter åker vi upp till Rigortorpet för lunch med efterföljande eftermiddagspass med inriktning på teknikträning. På kvällen blir det middag och gemensamma sociala aktiviteter med blandning av alla åldrarna. För övernattning finns ca 10 sängar och övriga sover på hårt underlag inomhus eller i tält. (eller hemma för den som vill) På söndagen blir det klubbmästerskap med efterföljande korvgrillning. Kanske dags för lite nymodigheter på KM? Rampstart vid TC, varvning, publikkontroll, gemensam start med slingor, speaker mm, mm?? Alla klasser behöver inte ha samma upplägg. Hör av er till mig eller skriv i gästboken om ni har förslag på hur vi kan göra arrangemanget attraktivt. Nu laddar vi för det största KM:et någonsin. Inbjudan kommer i april. Hör gärna av er om ni kan hjälpa till med arrangemanget. Allt från att handla in mat, sätta ut kontroller, korvgrillare, tidtagare eller att ordna kvällsaktiviteter behövs. /Magnus H

Av: Magnus Hansson