Information SSM-träning 20/3,

Med rådande snö-läget i skogarna gör vi några förändringar av SSM-träningen 20/3. Dock samma plats och samma tid. Men ta med vanliga löpskor.
Vi behåller samlingsplatsen vid Sjöaremosse, Bandybana i Väröbacka. Vägvisning kommer att finnas från Väröbacka. Förmiddagspasset blir distanslöpning efter vägarna, med vätska. Eftermiddagspasset blir en sprint orientering i området runt bandybanan. Eftersom det inte kan utföras någon löpning i skogen så ta med vanliga löpningsskor. Hälsningar Owe Andersson Anmälda 15/3 Pontus Andersson OK Löftan Jack Holm Daniel Andersson Per Samuelsson IK Trenne Björn Samuelsson Ulrika Toftered IF Rigor Anton Boberg Daniel Gustavsson FK Friskus Sara Grimbäck Lisa Johansson Amanda Ekman Sara Josarp Josefine Johansson Elin Johanssoon Fjärås August Bengtsson OK Nackhe Johan Gustavsson Sofia Johansson Amanda Johansson Ellen Johnsson Frida Lindblom IK Dran Klara Andersson Emma Andersson Axel Wahlström Hylte OK Jonas Eriksson Christoffer Persson Albin Schurmann Johan Badenfelt, Falkenbergs OK Linnea Kjellsson, 1997 Elin Kjelsson, 1995 Helena Hagström 1997 Zakarias Hansson, 1996 Pontus Blockgren, 1995

Av: Owe Andersson