25-mannlaget!

Här kommer en första version av årets 25-manna lag. Vi kommer att ställa ett starkt lag på startlinjen i den svåra terrängen i Vallentuna.
Resan kommer troligen att ske med två minibussar. (flera vet vi kommer att ta egen bil) Vi återkommer med mer information när det närmar sig, men gå gärna in redan nu och läs inbjudan och kolla på den gamla kartan över området. De längre banorna kommer att få riktigt klurig orientering vilket såklart passar oss löftingar. Topp 100 är målsättningen vilket känns realistiskt. Som vanligt får ni vara beredda på att det kan bli omflyttningar i laget ända in till tävlingsdagen beroende på dagsform, förkylningar eller återbud. Preliminära banlängder och lagsammansättning: Sträcka Antal löpare Banlängd i km Svårighet Rätt att deltaga 1 6,4 Blå Alla Christian N 2 6,4 Blå Alla Olle W 3 3,8 Röd Damer Annika S, Anita A, Josefin A, Anna M 4 3,6 Vit Ej D19-39, H15-54, Emma S, BO M, Julia S, Gösta L 5 6,0 Blå Alla Torkel D, Magnus H, Joakim A, Tobias T 6 4,1 Röd Ej H17-39 Raul L, Hans A, Owe A, Magnus J 7 4,3 Röd Alla Tomas A, Björn J, Johan A, Lars H 23 3,3 Orange Ej D19-34, H15-49, Ingvar S 24 4,7 Blå Damer Elin M 25 8,5 Blå Alla Stefan R Reserver: Stefan och Elisabet Månsson

Av: Magnus Hansson