Resa till 25-manna

Se under läs mer
Vi har bokat en buss för 19 personer som Magnus Johansson kör. Följande åker med bussen. Annika, Julia; Emma, Bo; Elisabet, Stefan M, Gösta, Joakim, Tobias, Raul, Owe; Johan, Ingvar; Stefan R samt Jesper och Tobias. För de som går på bussen i hemtrakten gäller: Samling hemma hos Magnus där det är möjligt att parkera bilen. Tag kontakt med Magnus och meddela när ni tidigast kan komma iväg. Önskemål är att starta så tidigt som möjligt. För er som vill gå på i Göteborg meddela Magnus detta med tidigaste möjliga avresetidpunkt och en samlingsplats. Elin hämtas upp i Husqvarna enligt anvisningar från Bo. Bussen kör till förläggningen i Vallentuna utan några stopp i Stockholm. Följande åker i egen bil Magnus H, Torkel , Hans, Anita, Lars , Josefin. Tomas och Christian åker flyg resp tåg. Björn och Anna finns på plats i Stockholm Olle W måste meddela hur han tar sig till Stockholm. Har ni frågor eller synpunkter maila mig [email protected] Under resan upp lägger Stefan R upp taktiken för hur vi kommer topp 100. Hälsningar Bengt

Av: Magnus Hansson