Tävlingshelg med övernattning

Den 7-8:e Maj ordnar vi en tävlingshelg för alla klubbens medlemmar. Vi springer Kinnaströms och Orintos tävlingar och sover över i Skenes klubbstuga på lördagen.
Efter Kinnaströms tävling åker vi till Skenes klubbstuga som ligger fint vid en sjö och med en stor gräsyta för olika aktiviteter. På kvällen grillar vi om vädret tillåter. Det vore kul om även ni äldre medlemmar som kanske inte vill sova på hårt underlag anmälde er till tävlingarna så att vi blev ett stort löftangäng. Syftet är att stärka genmenskapen bland ungdomar och att få fler att börja springa andra tävlingar än ungdomsserien. Anmälan sker på intanätet under ”klubbresa”. Anmäl er gärna senast den 20/4 så vi kan lämna besked till Skene för hyran av klubbstugan. Glöm inte att anmäla er själva till tävlingarna i respektive klass. Vi återkommer med tider och andra detaljer när det närmar sig.

Av: Magnus Hansson