5-dagars

På söndag är det dags för årets upplaga av oringen i den underbara Hälsingeterrängen.
Eftersom vi i år är mer utspridda än vanligt med boendet så siktar vi på två kvällssamlingar med lite större fokus. De som vill kan naturligtvis träffas övriga kvällar ändå. Måndag och torsdag kl. 19:00 vid Löftans camping på c-orten är preliminärt föreslagit. (Är det dåligt väder någon av dagarna kan vi justera dag ute på TC) Ute på tävlingarna försöker vi att sitta på höger sida av upploppet (sett från måltribunen) ungefär mitt på upploppet. Flagga och tält tas med av Bengt och JB första dagen så får vi sen hjälpas åt övriga dagar. Lycka till alla 5-dagarslöpare. Studera gärna kartproven på oringens hemsida. Det ser riktigt läckert och svårt ut. Precis det vi Löftingar gillar:)

Av: Magnus Hansson