Tjogetlaget 2011!

Ytterligare en revidering (alla som fått ändrade sträckor är vidtalade) och så håller vi tummarna för att Elins fot håller, annars blir det nya omflyttningar under morgondagen.
Vi åker med bil med samling 9,30 vid kvarnen vid Värömotet. Om någon bil vill åka annan tid så hör av er och ta kontakt med samtliga i er bil. Bilfördelning: Magnus H, Bengt, Torkel, Raul, Erik Owe, Pontus, Daniel, Anton Å, Christian Hans, Joakim, Johan, Tobias, Tomas Övriga tar sig dit på egen hand. Glöm inte tält, SI-pinne och matsäck. Vi stannar på dit och hemvägen och äter lunch. Trots återbud har vi fortfarande ett bra lag och topp 20 är målsättningen. Tänk på att Tjoget avgörs inte av några få individuella topplopp utan av en gedigen laginsats. Nu orienterar vi som vi alla kan och vågar göra något extra kartstopp om det behövs med fokus på kompassrikting i den flacka smålandsterrängen. Gå igenom vilken rutin just du har för att undvika onödiga felstämplingar- överhoppade kontroller- tappade SI-pinnar eller fel kartor. Glöm inte att Tjoget är en hängkavle. Kan man få bra draghjälp så utnyttja det och ibland kan det vara bra att försöka ge nästa löpare en rygg eller en motståndare att få draghjälp av. Glöm inte heller att ha kul!! 1. 7,1 km Stefan Ring 2. 3,9 km Pontus Andersson 3. 2,3 km Daniel Andersson 4. 7,8 km Christian Nilsson 5. 2,4 km Anna Månsson 6. 6,2 km Elin Månsson 7. 4,0 km Josefin Antonsson 8. 7,9 km Natt Magnus Johansson 9. 5,3 km Natt Lars Hanning 10. 4,7 km Natt Owe Andersson 11. 6,5 km Gryn. Joakim Antonsson 12. 3,0 km Liselotte Johansson 13. 7,3 km Tobias Thorsson 14. 4,1 km Hans Antonsson 15. 5,2 km Tomas Axelsson 16. 8,0 km Torkel Davidsson 17. 6,7 km Erik Schultz 18. 3,0 km Gösta Lindqvist 19. 5,1 km Raul Lindström 20. 8,2 km Johan Antonsson

Av: Magnus Hansson