25-manna 2011!

Här kommer laget till 25-manna samt lite reseinformation. Vi uppdaterar med de exakta avresetiderna sista veckan. Trots en del återbud har vi glädjande nog återigen fått ihop ett eget lag.
Så här ser laget ut just nu. Det finns fortfarande några frågetecken bland de uppsatta, men vi räknar med det här laget. Som vanligt spikar vi laget definitivt på vägen upp beroende på dagsformen. 1. Christian N 2. Olle W 3. Lisa Lönngren, Lotta Kilman (f.d. Larsson), Josefina B, Anna M 4. Elisabet M, Alice H, Filip S, Bosse M 5. Torkel D, Joakim A, Tobias T, Magnus J 6. Ola L, Ingvar S, Henrik S, Owe A 7. Tomas A, Björn J, Johan A, Magnus H 23. Daniel A 24. Stefan R 25. Elin M Information inför 25-manna helgen Gemensamt boende i stugby med hög standard i Malmköping är bokat med 24 sängar vilket betyder att våra yngstra deltagare (de under 10 år) får ta med sig luftmadrass. Det tar ca 45 min från Malmköping till tävlingsplatsen. Gemensam avresa till Malmköping fredag em. Vi stannar på vägen upp och hem för middag. På lördagskvällen kan man äta i Malmköping om man vill. Övriga måltider tar man lämpligen med sig egen mat till. Magnus Johansson har bokat en stor buss så alla som behöver får plats i bussen. Det är önskvärt att starta resan så tidigt som möjligt men vi tar naturligtvis hänsyn till att man måste hinna från arbetet. Bussen avgår från Frillesås men vi hämtar upp de som så önskar i Göteborg på plats som ligger längs färdvägen. Göteborgarna bör komma överens om lämplig plats. Vi hämtar dessutom upp Josefina vid en avfart i Linköping. Jag vill att alla som skall åka med bussen meddelar mig (Bengt) när man tidigast är klar att åka. Jag räknar med att följande åker med bussen: Magnus Johansson, Olle Winroth, Jonas Hultin Alice Hultin, Henrik Svensson, Filip Svensson, Owe Andersson, Daniel Andersson, Torkel Davidsson, Joakim Antonsson, Johan Antonsson Tobias Thorsson, Magnus Hansson, Ola Lönngren Lisa Lönngren Alibin och Teo, Elin Månsson, Bo Månsson; Elisabeth Månsson, Ingvar Svanberg Stefan Ring, Josefina Berntsson, Erik Schultz, Jesper och Tobias Johansson. Ev. Victor Hansson Magnus Hansson tar kontakt med Björn, Christian och Tomas för överenskommelse om hur man kommer till tävlingen. Kostnad Klubben står för kostnaden för bussen och logi för barn och ungdomar. Vuxna betalar för mat och logi. 25-mannakorten Glöm inte anmäla er till 25-manna korten. Sista anmälningsdag 27 september Man måste mejla till 25-manna ([email protected]) för att få tidig start vilket man bör göra. Hoppas att alla är laddade. Bättre halvan är lagledarnas målsättning i år. Bengt Hansson [email protected] Magnus Hansson [email protected]

Av: Magnus Hansson