OK Löftan på Skidläger i Hemsedal

31 st Löftingar är med på årets skidläger till Hemsedal.
Tillsammans med skidåkare från Friskus, Nacke och Falkenbergs OK åkte 31 Löftingar med på årets skidläger.Här ser vi det stora gänget skidåkare som tar bussen till hemsedal för dagens träning. Några åker slalom i de fina backarna med andra tar längdskidorna ut i spåren. Temepraturen håller sig kring några minusgrader så Stefan lägger på ett lager blått som ger bra fäste under skidorna. Längdspåren är fint prepparerade och det finns många spår att välja på. På onsdagen får även vi känning av blåsten och spåren blåser igen. Tony och BG. väljer spår i skogen som fortfarande är fina. Även några av klubbens yngsta medlemmar är med. Familjerna 2xJohansson och Ferm utgör Löftans framtid i skidspåren. Magnus ordnade roliga skidövningar för ungdomarna i skidspåren med slalomövningar och teknik åkning utan stavar.

Av: Owe Andersson