Klubbmästerskap 6 juni

Ta chansen att fira nationaldagen med klubbmästerskap i orientering. [b]Möjligt att efteranmäla sig till och med söndag 3 juni![/b] Då det är ett eget arrangemang tas ingen efteranmälningsavgift ut.
Gemensam avresa: Från pendelparkeringen mellan Rya Kyrka och Frillesås skola kl 09:30. Samling: I Bunketorp utanför Lindome (vid IK Uvens klubbstuga). Se även karta i Eventor för att hitta dit. Starttider: Första start kl 11:00. Startlista publiceras på OK Löftans hemsida, någon dag innan tävlingen. Tävlingsklasser: H10, D10, H12, D12, H14, D14, H16, D16, H20, D20, H21, D21, H40, D40, H50, D50, H60, D60, H70, D70, U1 och Öppen. Anmäl dig helst i din åldersklass. Vi slår ihop klasser och anpassar svårighetsgraderna efter de som är anmälda. Nybörjare anmäler sig i U1. Den som vill springa öppen skickar lämpligvis också ett mail med önskad banlängd och svårighetsgrad, så fixar vi det. Anmälan: Ordinarie anmälan senast 31 maj (och efteranmälan senast 2 maj). Anmälan görs i första hand via Eventor. Välj inkludera klubbtävlingar för att tävlingen ska dyka upp eller följ http://eventor.orientering.se/Events/Show/4981. Löftanlöpare väljer klasser som har tillägget ”Löftan” i klassnamnet vid anmälan (vi samordnar tävlingen med Fjärås AIK och IF Rigor). Har du inte möjlighet att anmäla dig via Eventor kan du också skicka ett mail till info@okloftan.se. Övrigt: Efter tävlingen bjuder klubben på grillade hamburgare, så avsätt gärna lite extra tid för samvaro. Upplysningar: Bengt Hansson, tfn 0340-661518.

Av: Stefan Ring