Oringen avslutad.

Klubbens medlemmar har svarat för en fantastisk arbetsinsats på oringen och ett drygt tiotal ungdomar har sprungit hela veckan eller några etapper.
Bäst resultatmässigt lyckades bröderna Johansson där Tobias blev sjua i U1 och Jesper nia i H10. Även övriga ungdomar svarade för flera fina resultat. Adrian och Daniel var t.ex. båda topp 20 under någon etapp i respektive huvudklass. Elin var med i toppen av D20 Elit, men tvingades tyvärr lämna återbud efter tre dagar då fotskadan från JVM satte stopp. Innan fotskadan kom var Elin fin elva på junior-VM-sprinten. I det fantastiska sommarvädret arrangerade hallandsklubbarna ett lyckat arrangemang som förhoppningsvis kommer att ge ett bra tillskott till klubbekonomin. Styrelsen återkommer säkert med en sammanfattning längre fram. Flera Löftingar hade större funktionärsområden som de ansvarade för och dessutom var vi många Löftingar på plats och hjälpte till under etapperna. Stort tack till alla som hjälpte till.

Av: Magnus Hansson