Missa inte Varbergsmästerskapen/U-serien

Sprint-VM och fjärde etappen av ungdomsserien är sedan tidigare planerade till den 11/8. Med kort varsel har OK Nackhe också bestämt sig för att köra lång-VM den 9/8.
OK Nackhe arrangerar Varbergsmästerskap långdistans torsdag 9/8 med vägvisning från Grimetons kyrka. Fri start mellan kl 18 och 19. Ordinarie anmälan senast 7/8. Ont om parkeringsutrymme så samåk gärna. Mer information och anmälan nås http://eventor.orientering.se/Events/Show/5250. Vi är medvetna om att tävlingen krockar med torsdagsträningen vid Lillesjöstugan (som vi redan gått ut med). Alla som är vana vid att tävla eller vill prova på det uppmanas att deltaga i Varbergsmästerskapen. För övriga så erbjuds ordinarie träning vid Lillesjöstugan. IK Dran anordnar Ungdomsserien etapp 4 kombinerat med Varbergsmästerskap sprint lördag 11/8 med samling vid Veddige simhall. Första ordinarie start kl 10.30 och ordinarie anmälan senast söndag 5/8. Mer information och anmälan nås http://eventor.orientering.se/Events/Show/5063. Frågor eller hjälp med anmälan? Hör av er till Stefan Ring per info@okloftan.se eller tfn 0702-400547.

Av: Stefan Ring