KLUBBRESA

KLUBBRESA 150607

Ta tillfälle att följa med på en spännande och rolig familjeresa till Skara Sommarland den 7 juni.

Först springer vi en sprintorienteringstävling inne på sommarlandet innan parken öppnar och därefter åker vi karuseller, leker och badar så länge vi orkar. Första start 8.45. Parken är öppen kl 10-17.

Vi kör egna bilar upp alt samåker om det går.

Subventionerade entrépriser till alla löpare. Klubben betalar ungdomarnas startavgift men entrén på 115 kr betalas av var och en. För vuxna blir kostnaden 200 kr efter att klubben subventionerat en del av startavgiften. Ordinarie priser till parken är 329 kr för alla över 1 meter och upp till 60 år. From 60 år är kostnaden 130 kr. Gratis entré för barn under 1 meter.

Det finns klasser för alla – allt från inskol och uppåt + öppna klasser. Även en ÖM0 finns och då deltar man utom tävlan och utan stämpling. Man får en karta med en mycket lätt bana till samma kostnad som ovan, alltså billigare än 329 kr. Däremot för medföljande vuxna över 60 år som inte tänker springa är det billigare att lösa vanlig entré på plats.

OBS INGA ORIENTERINGSSKOR ÄR TILLÅTNA!!

Anmälan via eventor klubbaktiviteter http://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=254 eller via mail till jeanette75persson@gmail.com senast 28 maj.
För mer information se tävlingsinformation och inbjudan på http://eventor.orientering.se/Events/Show/9533

För mer information om parken se http://www.sommarland.se/

Det går en dubbelsprint på lördagen i Götene om någon vill kombinera.

VÄLKOMNA TILL EN ROLIG DAG TILLSAMMANS!
OL-SEKTIONEN/UNGDOMSLEDARNA OK LÖFTAN