Veckans karta

Jag tänkte att vi kunde börja med en ny grej här på hemsidan. Förslaget är att jag lägger upp tre kartor i olika nivåer och sedan ritar ni det vägval ni tror att ni skulle sprungit och mailar dessa till mig ([email protected]). I samband med att jag lägger ut nästa veckas karta så publicerar jag alla inkomna förslag och alla får möjlighet att se hur andra har tänkt och vi kan i kommentarerna nedanför diskutera de olika vägval vi har ritat in. Klicka på kartan för att visa den större.

Alla kan vara med så jag hoppas att många tycker detta verkar kul och lärorikt samtidigt!

För att rita och skicka in din karta kan du göra på valfritt sätt, här har jag tre förslag:

  1. Skriv ut kartan och rita med en bra penna direkt på kartan. Ta sedan kort på kartan och skicka kortet via mail till mig.
  2. Spara kartan på datorn och öppna valfritt ritprogram, rita in dina vägval och spara sedan bilden och skicka till mig.
  3. Denna vecka tog jag kartorna från livelox där finns en funktion som heter ”lägg till rutt” och sedan ”rita in rutt för hand”. Du ritar rutten och tar sedan en skärmdum eller tar kort direkt på skärmen och skickar till mig.

Denna första karta är från Gotland.

Kör hårt!

Svart bana
Screen Shot 04-24-16 at 08.30 PM 001

Orange/Violett bana
Screen Shot 04-24-16 at 08.30 PM

Gul bana
Screen Shot 04-24-16 at 08.28 PM 001