Hallands 3-dagars.

Hallands 3-dagars - Med platta, CMYK

Nu har arbetet med att samla in vinster till Hallands 3-dagars stora orienteringstävling börjat. Tävlingen går av stapeln 15 -17/7. Det är många priser som behövs därför tänker vi i prisgruppen att börja med att fråga alla medlemmar i arrangörsklubbarna efter hjälp. Ni kanske själva har företag eller jobbar på ett som kan tänka sig att skänka något pris. Eller om ni vet någon annan som vill bidra och i gengäld få reklam för sitt företag. Reklamen kommer att synas bakom prispallen  på söndagen då all prisutdelning äger rum.

Vi behöver ha in priser till barn och ungdomsklasserna i första hand. Planen är sedan att det skall vara ett pris per klass i de vuxnas tävlingsklass. Där tänker vi oss en korg med blandat ätbart innehåll. Dock inga kylvaror som kan bli svåra att förvara.

Vi är jättetacksamma för all hjälp vi kan få, har du något att bidra med tag kontakt med Malin Bruhn på mailen
[email protected] gärna så fort som möjligt men senast 7/7

Med vänliga hälsningar ”Vinstgruppen” Hallands 3 dagars