Lisebergsresa

I morgon är det äntligen dags för det utlovade Lisebergsbesöket men före det ska vi visa upp Löftans färger på den traditionella höstbudkavlen i Göteborg. Lagen är uttagna efter alla som föranmält intresse och för övriga som inte vill springa eller missat att anmäla sig så går det bra att följa med och heja fram klubbmedlemmarna. Det finns även 3 öppna banor om man är sugen att springa.

Efter att tävlingen är klar och vi förhoppningsvis kammat hem lite priser så beger vi oss in till Göteborg och Halloween på Liseberg. På Liseberg blir det mat på Äteriet och 5-kamp. Styrelsen bjuder alla på entrén och barn/ungdomar på 5-kamp och mat. Vuxna får betala sin mat själv.  Efter 5-kampen är det upp till var och en om man vill stanna kvar men här avslutas ”klubbaktiviteten”.

Alla klubbens barn och ungdomar är välkomna. Vill man möte upp vid Lisebergs entré så går det också bra men då får vi ha kontakt under dagen för vi kan inte ange någon exakt tid.

Skriv gärna en kommentar om hur ni gör, om ni behöver skjuts eller om ni som kör har plats kvar i bilen.

Vid frågor ring Jeanette 0706-372379

/Ungdomsledarna

Halloween 2016

2 kommentarer

  1. Vi kommer också till tävlingen innan ju. Eftersom jag springer sista i öppen klass och inte lär komma i mål förrän tidigast 13:30 så kan ju övriga åka tidigare om prisutdelningarna har varit. Då behöver övriga tre plats i annan bil i så fall.

Kommentarer är stängda.