Har du en av klubbens SI-pinnar?

Klubben växer, vi har fullt med nya ungdomar som vill pröva orientering och nu drar årets ungdomsserie igång. En förutsättning för att vi ska stötta alla de som vill ut och tävla är att vi har SI-pinnar att låna ut. Klubben har köpt in ett stort antal pinnar för just detta ändamål, men tyvärr är det enbart ett fåtal som finns kvar för utlåning.

Därför behöver vi hjälp med att samla in klubbens pinnar:

-Känner du någon som inte längre är aktiv, hör om de har pinnar.

-Har du själv en av klubbens pinnar och springer flera nationella tävlingar per år? Då är det dags att köpa en egen pinne och lämna tillbaka klubbens. Besök www.sportident.se.

Redan till ungdomsserien nu på lördag är det väldigt ont om pinnar, så ni som ska dit får gärna ta med eventuella extra pinnar ni har hemma så att alla våra nybörjare får möjlighet att springa.

Tack!

/OL-sektionen genom Lars Hanning

2 kommentarer

  1. Vem sitter på lånepinne 244688 hemma. Denna vet jag att någon lånade av mig på sprintcupen i Frillesås i höstas och sedan fick jag aldrig tillbaka den. Finns inte i lådan heller

  2. Om någon har en SI-pinne lånad av löftan hemma som inte är använd på någon tävling i år så får ni jättegärna maila detta nummer till mig. Håller på att inventera alla pinnarna. Maila till jeanette75persson@gmail.com

Kommentarer är stängda.