10mila-läger 17:e till 19:e november

I våras så gick stafetten 10mila i Göteborg och OK Löftan ställde upp med ett ungdomslag, ett damlag och två herrlag. Det tyckte några av oss i klubben var mycket trevligt och därmed vill vi satsa på något liknande nästa år.

För att förbereda oss på bästa sätt samt ha kul tillsammans arrangerar klubben ett 10mila-läger helgen den 17:e till 19:e november 2017. Lägret kommer att vara i Nynäshamn där också 10mila avgörs våren 2018. Vi färdas tur och retur från västkusten gemensamt med minibussar och väl i Nynäshamn så bor vi på någon form av vandrarhem eller liknande.

Träningarna på lägret kommer att vara anpassade efter de som kan tänka sig att springa en svart bana.

Skriv in 17:e till 19:e november i kalendern redan nu!

Anmälan till lägret görs på eventor under klubbaktiviteter:
https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=254
Kom igen, det blir kul!

Johan A