5:e deltävlingen i Norra Hallands ungdomsserie är avgjord

Ikväll gick den 5:e deltävlingen i Norra Hallands ungdomsserie vid Ankarskolan i Träslövsläge. Ett litet skogsparti med avslutningen i ett bostadsområde bestod dagens lite kluriga etapp av. Deltagarantalet var idag enormt. Vi var största klubb med 46 startande löftingar, varav 36 ungdomar och det blev4 förstaplatser och 15 pallplatser inkl de vuxna löparna. Vi hade idag 13 ungdomar i U1. Väldigt roligt att se våra yngsta tycka att det är så roligt att springa tävlingar. Första platsen där tog Lukas Moberg hem. Han gjorde ett snabbt lopp med en racerspurt. Almer Hanning som också sprang snabbt kom in på en bra 3:e plats.

I H10 knep Hugo idag en bra 3:e plats och i D10 kom Elin på en 2:a plats. I den klassen gjorde Ella ett riktigt bra lopp och kom på en 4:e plats. Alice och Agnes kom på en 6:e resp 7:e plats och Cornelia som idag gjorde debut i D10 kom på en 10:e plats. Bra jobbat.

I H12 så sprang Albin bra och kom på en 2:a plats medans Walter kom in på en 14:e plats i en tuff klass. I D12 kom Ida på en 3:e plats där det bara skilde 49 sekunder mellan de 3 på pallen.

I H14 hade vi idag 2 st 12-åringar som sprang en klass högre. Simon slutade på 3:e plats och Oskar på en 11:e plats. Bäst av löftingarna i den klass var den säkra Tobias som blev 2:a. Jakob gjorde ett bra lopp och blev 4:a. I den klassen sprang även Gustav, Andreas och Edvin som kom på 10,14,15 plats. I D14 så kom Annie på en 7:e plats.

I H16 knep Axel idag en 3:e plats.

I kortklasserna hade vi också deltagare från löftan. I H12K så drog Zebastian det längsta strået och vann medans Melker kom på en 3:e plats och Oskar på en 4:e plats och i D12K så var det bara vår Alva som startade och därav så blev hon ju också segrare.  Bra jobbat. Ni kämpar på riktigt bra

Premiär på en orienteringstävling (tror jag) gjorde idag Oskar Armini som tog sig runt en inskolningsbana.

Nu återstår bara en tävling och det är finalen nästa lördag med det traditionella tårtkalaset. Glöm inte att anmäla er. Klubben ska fixa tårtor/kakor så det räcker till alla barn och vuxna och som ni ser så har vi en god uppslutning så vi behöver många bagare. Skriv gärna en kommentar här så vi vet vilka som kan tänka sig att baka. Vi får ju troligen räkna med att det ska räcka till 60-70 personer.

Länk till dagens resultat https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=18238&groupBy=Organisation

Länk till nästa veckas tävling https://eventor.orientering.se/Events/Show/19099

Länk till sammanlagda resultatet i serien https://eventor.orientering.se/Standings/View/Series/604

 

 

 

16 kommentarer

  1. Cornelia säger att hon och jag ska slänga ihop något lätt.. Får se hur lätt det blir men någon form av bak blir det.😀

Kommentarer är stängda.