Löftan sponsras av Maria Åkerberg (Dermanord)

Klubben är stolta och glada att meddela att Maria Åkerberg kommer att sponsra oss extra inför 2018 för att vi ska kunna göra fler tävlingsresor med våra ungdomar. Nu behöver vi alla medlemmars hjälp. Dels för att stötta Maria Åkerberg tillbaka, men också för att avtalet är sådant att vi får mer pengar för varje följare vi skapar åt företaget.

Hjälp oss därför att via sociala medier (facebook och instagram) dela deras sida och uppmana era vänner att gilla/följa deras sidor.

Facebook: mariaakerberg.com

Instagram: mariaakerbergofficial

Vi behöver få ett överslag på hur många extra följare vi kan skapa så efter två veckor vore det toppen om man kunde kolla vilka av sina vänner som följer deras kanaler så kan vi också redovisa det. (Vet att det kan vara lite svårt att se exakt eftersom många av oss har gemensamma vänner, men vi kollar också på den totala ökningen). Skriv gärna som ett inlägg i den här tråden eller maila [email protected]

Löftan kommer att få 10 000 kr oavsett antalet följare och upp till 10 000 kr till om vi skaffar 1000 extra följare. (10 kr per följare) Det fixar vi, eller hur?

/Magnus H