Funktionär snötrampen 2018

Nu är planeringen i full gång för snötrampen 2018. Vi skulle nu vilja att alla klubbmedlemmar går in på Eventor – Klubbaktiviteter – Funktionärer snötrampen och anmäler om man har möjlighet att hjälpa till eller ej. Där finns även möjlighet att kryssa i olika val för vad man önskar göra. Även ni som redan har tackat ja till en uppgift bör gå in och skriva i detta. Allt för att vi ska ha koll på vilka som kan hjälpa till. Passa på att gå in tidigt så har ni större möjlighet att få era önskemål uppfyllda. Alla över 16 år behöver vi hjälp av. Ungdomar upp tom 16 år får delta på tävlingen.

Länk till anmälan https://eventor.orientering.se/Activities/Show/7820

Jeanette B och Jeanette P
Tävlingsledare snötrampen 2018

2 kommentarer

  1. Hej! Jag kan hjälpa till på tävlingen men jag har faktiskt inte använt mig av eventor tidigare. Vi med småknattar har ju fått sådan suverän service med detta😊. Var hittar jag de inlogg som jag bör använda mig av?

Kommentarer är stängda.