Herkules skogsdåd

Idag var det en nätt skara som var i Mölndal och sprang Herkules skogsdåd. Det var en riktigt utmanande kuperad terräng. Det gällde verkligen att orka hålla fokus på orienteringen samtidigt som mycket ork gick åt till att springa uppför och utför i de branta backarna i det soliga och varma vädret.

Den som sprang allra snabbast i denna otroligt kuperade terräng var Almer Hanning som vann U2 idag. Den som verkade klara av den jobbiga terrängen och det soliga vädret bäst var nog Kanpitcha Olindersson som sprang 1 knatteknat och 2 inskolning utan några som helst problem. Lillasyster Hatsaya nöjde sig med 1 varv . Jakob var snabb även han och blev 8 i U1.

I D10 så sprang Agnes stabilt och gick i mål som 5. Elin i D12 och Filip i H12 kämpade i den tunga terrängen och blev 17 resp 12. Albin hade lite otur då han tog fel kontrolldefinition så det blev lite struligt vid de första kontrollerna och efter lite småbommar senare under banan så blev det ganska lång tid idag.

Bland de vuxna så var det Josefin Hanning som placerade sig bäst genom att bli 3 i Ö7 och Gösta 6 i H75. För övriga resultat så hänvisar jag till Eventor

Några fler som fastnade på bild idag