U-serie Sprint

Ikväll var det dags för fjärde deltävlingen av  Norra Hallands ungdomsserie. Det var sprint denna gången vid Kärlekssparken i Varberg. Det var många löftingar som var sugna på att springa.  Totalt hade vi 51 st som startade idag varav 36 ungdomar. Jätteroligt att se att så många gillar att tävla.

Det blev några segrar till Löftan idag. I U1 segrade Valter Gustavsson, U2 Almer Hanning, D12K Alva Sahlin, H12K Melker Johansson, H14 Simon Corneliusson. Sedan tog även Jesper Johansson hem den tuffa kampen i ÖM8 och Fredrik Olindersson sprang snabbast i ÖM5. Det var många som gjorde bra lopp idag. För alla resultat se https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=21555&groupBy=EventClass

Nu återstår det 2 deltävlingar i serien. En är på lördag i Fagered och en är avslutningen den 1/9 med det traditionella tårtkalaset. Då är det vår tur att arrangera tävlingen och den kommer vara vid sjöaremossen