Skinkcupen

I söndags genomfördes skinkcupen, den årliga julavslutningen i klubben. Det bjöds på traditionella orienteringsbanor med glögg efter målgång, dusch och bastu, skinkmacka, lussekatt och kaffe samt försäljning av lotter. Ett 50-tal löftingar deltog. Mysig och trevlig gemenskap som vanligt.

Det var också prisutdelning för årets prestationer.  Vår poängtabell där man samlar poäng i tävlingarna som man startat i under året finns för både ungdomar och vuxna. Här tog Simon Corneliusson hem ungdomstävlingen och Magnus Johansson vuxentävlingen.

Ur denna poängtabell så tar man även fram årets kometer i klubben. Det är den ungdom och den vuxne som ökat mest poäng från förra årets poängtabell.  I år blev detta Cornelia Hällås och Stefan Ring

Vi har också ett älghorn som vandringspris till den som gör bäst sträckresultat på tjugomannastafetten ”Tjoget”. Det brukar bli en del räknande på detta andra år men i år så var det klart redan på startsträckan då Adrian Vartia gjorde den fantastiska prestationen att komma in allra först.

Sedan hade vi givetvis utlottning av julskinkan bland de som sprungit en bana på årets skinkcup. Och den vinstlotten och ett presentkort på en julskinka gick i år till Oskar Blom.

Därefter så hade vi prisutdelning för alla ungdomar som deltog i skinkcupen med varsin tomte och efter detta så hade vi lottdragning.

Vi fick också lite info från Jan-Eric och B-G om Åkulla skidallians där Jan-Eric Persson nu är med i Åkulla skidallians som representant från OK Löftan. Han tar gärna emot tankar, funderingar och önskemål från klubben.

Sist så visade Roland Lagesson ett förslag på en ritning från stugkommittén om hur en ombyggnad av klubbstugan skulle kunna se ut.  Gruppen och styrelsen kommer lägga fram ett förslag till årsmötet i mars-19.