Dm-lång/final i Hallands ungdomscup + klubbcuperna

Ikväll går ordinarie anmälan ut för Dm-lång/finalen i Hallands ungdomscup. Denna tävling avslutar även klubbtävlingarna som gått över året. Medaljcupen, Deltagarcupen och Raketklubben där vi har chans på 2 segrar.

Vi leder medaljcupen med 5 poäng före Rigor. I cupen ingår alla årets tävlingar i Halland för klasserna HD12-16.D Poäng utdelas till de 3 bästa hallänningarna i varje klass .  Klubbmedaljcupen_2019

I deltagarcupen ligger vi däremot 6 poäng efter Friskus. Varje klubb erhåller för alla löpare, 16 år och yngre, 1 poäng per startande i ordinarie klass, u-klass, inskolning och kortklass.  Här går det att ta många poäng under en tävling. Det som behövs är att vi blir många startande (minst 7 fler än Friskus) så en uppmaning är att ALLA löftingar tar sig till Fagered nästa söndag. Inskolning, U1 och U2 går att anmäla på plats Klubbdeltagarcupen_2019

Klubbraketcupen_2019

Bild från 2017 när vi tog både deltagarcupen och medaljcupen. Visst ska vi ha nya pokaler i år!!