OBS! Ny tid söndag 1/11- Provning av klubbkläder

Nu har provkollektionen av klubbkläder kommit. Den finns hemma hos mig (Jeanette Persson) i Veddige nu under höstlovet så vill ni komma hit och prova så ring mig 0706372379 så löser vi det. På söndag kl. 09.30-11 så finns det möjlighet till provning i stugan. Träning för de som önskar kl 10.00. Kläderna kommer även finnas i stugan nästa torsdag på barmarksträningen kl. 18-19.

Styrelsen har beslutat att vi ska fortsätta ha Trimtex som leverantör av våra klubbkläder. Vi har haft prover hemma och tagit offert även från både Noname och Sign men av olika anledningar så föll valet på Trimtex. Vi kommer nu hålla oss till Trimtex så det kommer inte bli några sidobeställningar från några andra företag. Däremot så har vi nu en större kollektion än tidigare år. Det kommer bli så att vi gör en beställning inom kort. Trimtex håller nu på med uppbyggnad av vår webshop. Mer info om hur det fungerar kommer när den är klar. Vi ber er nu tänka på att beställa kläder som passar även till vårsäsongen för nästa gång det går att beställa blir tidigast till nästa sommar alt nästa höst. Detta beroende på hur stor beställningen blir nu. Trimtex likt andra företag har ett minimumantal för att tillverka vår kollektion.