Klädbeställningen öppen

Nu har Trimtex fixat vår webbshop och den är öppen tom 22/11. Då stänger beställningen och produktionen av våra kläder påbörjas. Eftersom det finns ett minimumantal av varje artikel för att leverantören ens ska producera våra kläder så ber vi er att ni verkligen tänker framåt vad ni behöver till nästa säsong. I dagsläget vet vi inte när vi gör nästa beställning. Beror helt på efterfrågan. Det som är bestämt från styrelsen är att vi gör 1 beställning per år så det kan bli så att vi öppnar webbshopen först igen till nästa höst. Ev så kanske vi öppnar den till sommaren men det är inget som utlovas i dagsläget.
Om ni saknar något i webbshopen skriv en kommentar nedan eller ta kontakt med Jeanette Persson eller Madelene Hansson så kan vi höra med Trimtex om vi kan lägga till denna produkt.

För info och tillvägagångssätt för beställning se information nedan. Om något är oklart kontakta Jeanette 070-6372379 eller Madelene 0730-825242

Er webshop är nu öppen och stänger den 22/11 med förväntad leverans i vecka 2.
Info:
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem
Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/okloftan20
Eller logga in med teamkod: okloftan20
Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.