Halloweenorientering/Spökpromenad

Nu är vi inne i den sista planeringsfasen för vårt arrangemang. Tors 4/11 har vi vår Halloweenorientering/spökpromenad. Vi har samlat ihop bra med skrämmande saker att ha utmed banan. Det vi saknar är lite att belysa mörka områden med. Gör gärna några lyktor av tomma dunkar eller liknande som vi kan sätta elektriska värmeljus i. Vi behöver nu få veta vilka som kan delta på kvällen och vad ni önskar göra. Hoppas att många sluter upp till detta arrangemang. Ungdomar från 13 år och föräldrar till barn som tävlar/tränar förväntas hjälpa till om ni är hemma. Det krävs ganska många utmed banan för att både vakta våra saker men också skrämma. Samling är från 15.30 på Kulla strandväg 10 (hos Mats och Annika). I år ska vi också ha fikaförsäljning så ni som kan tänka er att baka meddela detta. Anmälan via klubbaktiviteter på eventor https://eventor.orientering.se/Activities/Show/14640 alt mail till [email protected]. Ni som inte kan får gärna gå in i anmälan och ange detta.

Hjälp också till att sprida inbjudan så den når många. Länk https://www.okloftan.se/wp-content/uploads/2021/10/inbjudan-Halloweenorientering.pdf