Ungdomsträningarna startar 31/3

Äntligen så kan vi återgå till det normala när det gäller ungdomsträningarna på torsdagar. Vi kommer åter att samla alla grupper vid vår stuga. Planen är att vi även ska kunna ordna fika efteråt men det beror lite på vår stugrenovering. Första tillfället är den 31/3.

Våra olika grupper är

Nybörjargruppen ”Lilla skogsäventyret” Ledare Liselotte Johansson och Lina Adelsberg. Inbjudan med anmälan kommer komma inom kort.

Grön/vit grupp. Denna grupp är för de ungdomar som behöver träna lite mer på karttecken och kartövningar och som inte är redo att springa själva eller som precis har börjat springa själva. Ledare här är Linda Corneliusson och Lena Svensson. Denna grupp tränar ihop med gul grupp.

Gul grupp. I denna grupp tränar ungdomarna som kan läsa kartan och klarar av att springa själva. Denna grupp tränar ihop med grön/vit. Ledare här är Lars Hanning och Karl Gustavsson.

Orange, svart kort och svart lång grupp kommer träna tillsammans. Orange är för ungdomar (födda 2010 och uppåt) som är redo att börja jobba mycket med kompass och gena och läsa av kartans höjdkurvor mm. Svart kort och svart lång grupp är för ungdomar som kan läsa av kartans alla delar och kan alla orienteringsmoment och som vill träna på att finslipa sin orienteringsteknik. Ansvariga ledare här är Jeanette Persson (orange), Patrik Corneliusson (svart kort) och Magnus Johansson (svart lång). Hjälpledare i dessa grupper är Henrik Andersson, Mats Andersson och Daniel Hällås.

Hoppas vi får se många ungdomar vid stugan i vår.