Västkustens Indoor Cup

I lördags 21/1 fick äntligen If Rigor arrangera första indoortävlingen i Halland efter 2 inställda år pga Covid-19. Vilket fantastiskt arrangemang. Roligt att se att det var 15 löftingar som startade. Det var många som aldrig hade testat detta tidigare men med tanke på leendet på läpparna efter målgång så tolkade jag det som att alla tyckte det var en rolig utmaning. För er som inte sett en Indoorkarta kan jag meddela att det inte alls liknar det som vi är vana vid. Verkade inte ens hjälpa att man varit bankontrollant utan utmaningen blev den samma trots man sett kartan. Jag personligen tror att detta kommer bli en komplettering av orienteringsåret. Perfekt att fylla det tomma vinterhalvåret med dessa arrangemang. Länk till reportaget i Norra Halland. https://norrahalland.se/sport/aranasgymnasiet-blev-en-arena-for-orientering/33163.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *