Häng med på 25-manna- En rolig klubbstafett i Stockholm 6-8/10

25-manna består av 25 sträckor med varierad svårighetsgrad allt från vit till blå svårighet och av den anledningen kan ALLA vara med. Laget måste bestå av både herrar och damer (minst 9 stycken) och av löpare i olika åldrar från 11 år och uppåt.

Stafetten startar tidigt på lördag morgon och på söndagen springer vi 25-mannamedeln vilket är en vanlig individuell medeldistanstävling.
Vi kommer åka i gemensam buss och planerad avresa blir någon gång under fredag eftermiddag. Vi har bokat hotell utanför Stockholm och även bokat middag på lördag kväll. En egenkostnad på max 1000 kr kommer tas ut.

För att belysa att Ok Löftan absolut kan ha ett lag till 25-manna har vi grupperat in aktiva löftanlöpare efter bansvårighetsgrad och längd. OBS! Detta är ingen laguttagning utan den görs senare. För att vi ska kunna fortsätta med vår planering behöver vi snarast veta både om man kan åka med eller inte. Sista ordinarie anmälan till 25-manna är på söndag så ni som kan ge besked före lördag bör göra detta för att vi ska veta att vi har tillräckligt med löpare för att göra ett eget lag. Anmäl på eventor Eventor – Aktivitet: 25-manna (6-8 oktober) (orientering.se). Kan/vill ni inte vara med så gå in och anmäl det. Det går också bra att åka med och springa individuella tävlingar för de som inte vill eller får plats i stafettlaget.

BLÅ 7.4(1), 6,3(4), 8.8 (1) – Alla Totalt 6 Sträckor
Jesper, Tobias, Daniel A, Adrian, Isak, Oskar, Simon, Gustav, Axel, Jakob M, Stefan R

BLÅ 5.4(1), 4.8(4), 6,4(1) – endast damer -Totalt 6 sträckor
Josefine, Ida, Annie, Elin, Ella, Agnes, Linda, Cornelia, Åsa, Johanna M, Jeanette B

RÖD 5.3 (4)- ALLA Totalt 4 sträckor
ORANGE 4.2 (4)- -H16/H50-, damer Totalt 4 sträckor
ORANGE 4.0 (1) – -H16/H55-, -D20/D40- Totalt 1 sträcka
Magnus H, Magnus J, Otto, Johan H, Henrik, Almer, Daniel G, Daniel H, Patrik, Mats, Daniel M, Johan A, Ulrik, Hugo C, Karolin

VIT 3.0 (4) – -H14/H60-, -D18/D45- Totalt 4 Sträckor
Vidar, Valter, Alva, Jacob A, Edit, Ingrid, Lucas M, Karl O

Ja som ni ser så har vi ju många potentiella stafettlöpare. Nu som sagt behöver vi veta vilka som är intresserade och vilka som inte kan eller vill. Ta inte gruppindelningen för allvarligt. Om man anser sig vara i fel grupp så är det bara att höra av sig. Det kan bli så att man antingen får en svårare eller lättare sträcka än vad vi skrivit ovan. Beror helt på vilka löpare som följer med. Har vi glömt någon så ber vi om ursäkt. Gå in och anmäl er så ser vi till att placera er i någon grupp.

Har ni några frågor så maila [email protected]

Ol-sektionen/ Liselotte och Jeanette.