HALLOWEEN-OL 29 OKTOBER

Även i år ska vi arrangera Halloween-OL (spökpromenad) i Frillesås. I år kör vi den 29/10 med start kl 17. Nu är det dags att anmäla sig för att hjälpa till. Detta evenemang kräver inga förkunskaper. Vi behöver folk utmed banan att spöka/vakta kontroller, till start/mål/anmälan och till ”markan” (fikaförsäljning). Vi behöver också hjälpas åt att baka/fixa saker som går att sälja. Vi tar också tacksamt emot saker ni har hemma som vi kan pynta banan med. Här är det bara fantasin som sätter stopp. Orangea hinkar eller andra lyktor/lampor som vi kan belysa banan med behöver vi också. Pumpor att dekorera med passar ju också in.
Likt tidigare år så förväntas alla klubbens ungdomar och juniorer from 13 år och uppåt och föräldrar till tränande/tävlande ungdomar (som inte är bortresta) att hjälpa till. Finns det några utöver detta som skulle gilla att hjälpa till med något så är det välkommet. Vi kommer behöva samlas efter lunch. Mer exakt info kommer senare.
Anmälningslänk Eventor – Aktivitet: Halloweenorientering 29 oktober eller maila till [email protected].
Ni som vet att ni inte kan hjälpa till ombeds också gå in i anmälningsformuläret och skriva detta.