Träningar vinter 23/24

Ingen behöver vara orolig! Vi kommer att träna tillsammans även den här vintern!

Vi har gjort en plan för träningarna som sträcker sig fram till slutet av mars.

Tisdagar
Är det varannan vecka nattorientering och varannan vecka intervaller. Nattorientering är i samarbeta med Rigor och kommer att vara på olika platser varje gång. Varannan gång är det vanliga nattbanor i olika svårighetsgrad och passar alla från HD12 och uppåt. De träningarna ingår i Löftans klassiska ”Stocka-cup” (en nattorienteringstradition med anor tillbaka till tiden innan millennieskiftet.) Övriga nattorienteringsträningar är av enklare arrangemang, typ keps-OL. Samling kl 18 om inget annat anges.

Intervallerna springs vid Bostället i Frillesås (https://maps.app.goo.gl/vnHcoRHeUc7i2zad9) och passar alla som inte är rädda för att bli trötta. Start kl 18:00.

Torsdagar
På torsdagar fortsätter vi att träffas vid Lillesjöstugan kl 18:00. Träningen kommer i huvudsak att bedrivas i tre grupper, en för de yngre (upp t.o.m. 10 år) som springer, hoppar, kutar och leker. Sen har vi Stjärnkampsgänget (11-16 år) som fortsätter jaga stjärnor genom diverse olika träningar och uppdrag. Övriga erbjuds barmarkträning under Magnus ledning. Efter träningen blir det självklart fika!

Söndagar
Söndagarna ägnar vi åt distanslöpning. Vi samlas kl 10 vid stugan för att i grupper ge oss ut och springa stig. Tre grupper motsvarande ungefär 30, 60 eller 90 min löpning erbjuds (vill man springa ännu längre är det också ok). Även här blir det fika, och kanske bastu (?) efteråt.

Till samtliga träningar gäller anmälan via Eventor med anmälningstid fram till träningen börjar.

Information
Vi kommer att sprida information om träningarna via vår grupp på Signal-appen. Det kommer att vara en grupp, ”OK Löftan info”, som gäller för alla. Ladda ner appen och scanna QR-koden för att gå med (om ni inte redan är det det).

En del info kommer också att komma upp på hemsidan.